Sunday, December 26, 2010

CONTEST MUSLIMAH ANGGUN

Contest No.9 Yang Dijumpai
CONTEST MUSLIMAH ANGGUN

-the one i chose-
(huhuhu, byk gmbr pakai tudung, skali pilih dok pilih mcm kurang pulak versi ayu+anggun...so pilih ni saje...konon2 anggun la...berbaju kurung...lol)
saya merupakan seorang muslimah yang yakin...semua benda boleh dicapai andai kita usaha keras dan yakin dgn kebolehan diri sendiri...hormat org lain kalau nak diri dihormati...♥ muslimah yg anggun adalah muslimah yg pandai jaga diri di mana jua kita berada, jgn lupa pd tuhan & ibubapa... <---- ayt i bagai nk masuk beauty contest je kan...haha...peace everyone...xoxo~

tags (again i hentam tag je ni...huhu...)


7 comments:

AdiaLuze said...

nk join gak!!! :)

missALIA said...

hehe...join la...ader kt link tu :) the contest is still on... :)

aqish basir said...

gud luck ye.=)

soffea said...

alia!!! i dah join :)

AdiaLuze said...

Nak join, tapi takde gambo comel cam Alia laaa..huhuhu

missALIA said...

sofea: haha...yeayyyy...

aida: laaa, xde la comel mane...i pn saje2 je nk msk...xpenah mng pn...huhu...moh le antor beramei2...the more the merrier (^_*)

yuyu aziz said...

hai wak!

wah macam menarik je contest ni.
by the way, i wish u the very best of luck! :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...